Laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over onze club en onze club auto's


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJoomPlu has a deprecated constructor in /home/p54502/domains/stingray82.nl/public_html/plugins/content/joomplu/joomplu.php on line 26

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/p54502/domains/stingray82.nl/public_html/templates/stingray82_1/functions.php on line 201

2017 2

Het is weer zover het nieuwe clubblad is weer uit!! En ligt binnenkort bij jullie in de bus!

Met in deze editie:

 

- Amerika Trip 2016 "An American Roadstory" 
- Onze reis naar Bosnië met onze C5
- Think Twice
- De nieuwe 2017 Camaro
- Op kleine schaal


en nog veel meer!!

 

- Onze reis naar Bosnië met onze C5
De eerste keer dat we gingen stond ik versteld van de hoeveelheid bagage/spullen die er in de C5 paste. We hadden de C5 net een paar maanden en ik was best een klein beetje nerveus hoe het zou gaan. We hadden tenslotte alleen nog maar een paar meetings gehad en zelf een beetje rond gereden. Maar de dag van vertrek stond voor de deur en de rit ging beginnen. Onderweg kijk je om je heen en valt het weer op hoeveel bekijks je hebt met zo'n auto. Bijna iedereen kijkt je na en je krijgt een hoop duimpjes. (lees het hele verhaal in het clubblad!)

 

- Think Twice
Toen de jongste zoon Remko, zijn Chevrolet Malibu uit 1976 bijna klaar had, begon dit verhaal. Het prepensioen van Rens kwam in zicht en omdat hij, naast spelen bij de fanfare, geen echte hobby's had en de familie bang was dat hij in het beruchte zwarte gat zou vallen, werd het idee geboren om een opknapper USA car te kopen, zodat hij wat om handen had. (lees het hele verhaal in het clubblad)

 

- Op Kleine Schaal
Een nieuw jaar, een nieuwe start. Dit keer starten we met een impressie van Corvette in schaal 1:12! Een zeer beperkte oplage van 100 stuks wereldwijd is het model van de Corvette C5-R in sunset orange metallic van 2003. Het is een model in witte doos van fabrikant GMP. De prijs destijds bedroeg $699 en het model bestaat uit maar liefst 350 onderdelen. (lees het hele verhaal in het clubblad)

 

 

Wilt u dit magazine ook ontvangen?? Dat kan, wordt dan lid van Stingray '82 en ontvang de vele voordelen als 4 maal per jaar een FULL-COLOR club magazine, deelname aan onze clubmeetings en nog meer. Klik hier voor meer informatie!

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok