Leden pagina

Inlog pagina speciaal voor leden van Stingray '82

Sorry! Deze pagina is speciaal ingericht voor onze leden.
Heeft u zich al geregistreerd dan kunt u hieronder inloggen.


Bent u Stingray '82 lid maar heeft u zicht nog niet geregistreerd, dan kunt u zich hier registreren. 

Indien u een geldig lidnummer hebt ingevoerd zult u pas na goedkeuring van het bestuur kunnen inloggen

Registreren

Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Als u uw gebruikersnaam bent verloren, voer dan uw e-mail adres in en klik op de Verzend Gebruikersnaam knop, dan wordt uw gebruikersnaam gestuurd naar uw e-mail adres.
Indien u uw wachtwoord en gebruikersnaam verloren bent, volg dan eerst de stap om uw gebruikersnaam terug te vinden, dan de stap om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Om de gebruikersnaam te weten te komen vult u uw e-mail adres in en laat het gebruikersnaam veld leeg. Klik dan op de Verzend Gebruikersnaam knop en u zult uw gebruikersnaam ontvangen op uw e-mail adres. Na voltooien van deze stap kunt u hetzelfde formulier gebruiken om uw wachtwoord te achterhalen.
Indien u uw wachtwoord verloren bent maar uw gebruikersnaam nog wel kent, vul dan uw gebruikersnaam en e-mail adres in, klik dan op de Verzend Wachtwoord knop. Uw nieuwe wachtwoord zult u dan in uw mailbox ontvangen. Gebruik het nieuwe wachtwoord om te kunnen inloggen op de website.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok